Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de INSPECT-studie.

 

Voor de INSPECT-studie zijn we op zoek naar PHTS-patiënten van 16 jaar en ouder die willen deelnemen aan het onderzoek.

 

Deelname aan de INSPECT-studie houdt in dat u een digitale vragenlijst ontvangt om in te vullen en dat we u vragen voor toestemming om uw medische gegevens op te vragen en gecodeerd te gebruiken. U hoeft niet extra naar het ziekenhuis te komen voor dit onderzoek.

Heeft u interesse in om mee te doen aan het aan het onderzoek?  Meld u aan via onderstaand formulier.

We kunnen u dan informatie over de INSPECT-studie en het toestemmingsformulier toesturen. Wanneer u besluit deel te nemen, vragen we u het toestemmingsformulier te ondertekenen en per post met de retourenvelop naar ons terug te sturen. Daarna zullen we u de digitale vragenlijst toesturen.

 

De gegevens die u hieronder invult worden per e-mail verstuurd naar een beveiligde e-mailbox van het Radboudumc. De gegevens worden niet opgeslagen op deze website.

 

Wij bewaren uw persoonsgegevens om de INSPECT-studie zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, in overeenstemming met de geldende wettelijke verplichtingen. Het doel van het verwerken van uw gegevens is om uw toestemming voor deelname aan de INSPECT-studie te registreren, om u een vragenlijst te kunnen toesturen en om de INSPECT-studie te kunnen uitvoeren zoals in de patiënten informatie omschreven. Als we uw persoonsgegevens voor een ander doel willen verwerken, dan vragen wij u opnieuw om toestemming. We bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is voor het uitvoeren van de INSPECT-studie tenzij we uw gegevens langer moeten bewaren volgens de wet. We delen uw gegevens niet met derden.

 

 
nl_NL_formalNL